Мой сайт

Меню сайта
Форма входа
Поиск
Архив записей
Мини-чат
300
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Главная » 2009 » Октябрь » 15 » Льодовий палац в Калуші передадуть в управління місцевій владі
    18:53:21
    Льодовий палац в Калуші передадуть в управління місцевій владі
    За підсумками наради, що стосувалася вдосконалення принципів і забезпечення ритмічної роботи площадки для льодових видів спорту, що знаходиться у місті Калуші було прийнято рішення про її передачу в управління місцевим органам влади терміном на 5 років. В Льодовому палаці в Калуші уже тривають роботи з замороження та підготовки льоду для відновлення діяльності площадки. 
    За словами заступника Міністра у справах сім’ї, дітей, молоді та спорту Мирослава Дутчака між Міністерством та місцевими органами влади протягом двох тижнів буде підписана відповідна угода, яка й закріпить досягнуті домовленості.
    «Ми переконані, що в Калуші буде забезпечена ритмічна робота в трьох напрямках. Передусім це діяльність дитячо-юнацьких спортивних шкіл, де будуть діяти три секції, з хокею, шорт-треку та фігурного катання. Також тут здійснюватиметься навчання дітей в рамках фізичного виховання в навчальних закладах. Це відповідає концепції реформування фізичного виховання в загальноосвітніх школах, яка надає дітям більшу можливість вибору видів рухової активності. Третій напрям – активне дозвілля, це надання послуг для того, щоб люди могли відпочивати і підвищувати рівень своєї рухової активності за рахунок таких льодових видів спорту», - зазначив Мирослав Дутчак. В угоді буде прописано, що Міністерство здійснюватиме контроль за використанням арени і в разі недотримання умов угоди в будь-який момент може її розірвати в односторонньому порядку. Учасники наради виявили впевненість, що майбутня угода сприятиме тому, щоб в майбутньому не виникало ситуацій за яких би льодова арена не працювала.
    Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Микола Палійчук у свою чергу зазначив, що і в міста Калуша, і Міністерства, і в облдержадміністрації позиція одна. «Щоб Льодовий палац працював і там займалися діти. Щоб там працювали спортивні секції з хокею, фігурного катання та шорт-треку. Щоб мешканці краю котрі хочуть та мають бажання займатися спортом могли купувати квитки й у вільний час кататися на ковзанах. Наші позиції співпали і єдине, що потрібно було зробити – це знайти механізм, щоб можна було фінансувати і з обласного і міського бюджетів. Сьогодні ми цю проблему вирішили».
    Також Мирослав Дутчак подякував голові облдержадміністрації Миколі Палійчуку та міському голові Калуша Ігору Насалику за те, що впродовж року майданчик у Калуші хоча неритмічно, але все ж таки ефективно працював.

    Просмотров: 611 | Добавил: zorizorg | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]