Мой сайт

Меню сайта
Форма входа
Поиск
Архив записей
Мини-чат
300
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Главная » 2009 » Октябрь » 24 » З "ЛЮБОВ'Ю" В СЕРЦІ, ШЛУНКУ ТА ІНШИХ ОРГАНАХ...!?
    21:07:59
    З "ЛЮБОВ'Ю" В СЕРЦІ, ШЛУНКУ ТА ІНШИХ ОРГАНАХ...!?
    http://www.zorizorg.com/

    Юля Тимошенко з одних джерел Капітальман-Григян, з інших Григорянц, та суть одна – жидівсько-вірменська /еврейско-армянская /рос./  жінка не є другою Катериною Великою для України, хіба що Катериною  І  для Росії. Звідкіля ж узялася  у такої Влади Юля Т./чи Г./ і хто її фінансує, бо як відомо, щоб прийти до Влади у «керма Держави» треба мати дуже великі гроші. Політична трудова діяльність Юлі  добре відома у м. Дніпропетровську. Колишня  "права рука" чи "ліва нога" , або "щось посередині", колишнього працівника Дніпропетровського Обкому КПРС  П.Лазаренко, активно прокладала собі шлях до Влади хабарництвом, приписками та іншими не зовсім, м'яко кажучи, законодавчими методами. Коли Лазаренко переїхав у керівництво країни у м. Київ, то Юля Т./чи Г./ теж переїхала туди ж. Паша не поділив Владу з Льонею Кучмою та збіг у Америку. Юля  залишилася  тут, бо жиди /евреи/рос./  з 1917 року "сидять" у Влади на Україні, а враховуючи, що і вірменська /армянская/рос./ співдружність не ворожа їй, то ніхто особливо їй не заважав. Цю дівчинку «жидівського комінтерну» /еврейского коммунистического интернационала/рос./ ніхто б і не помітив, якби не її велика жадоба до грошей і Влади; не хотіла поділитися нафтовими та газовими  родовищами з іншими "інвесторами", тому і "потерпіла" від Прокуратури України у свій час. Тільки це було тимчасове явище, бо «виходець» з Дніпропетровської області, володарка енергетичних систем України, а головне жировка /еврейка/рос./ та вірменка /армянка/рос./ в одній особі, була підтримана не тільки жидівською общиною та вірменською співдружністю, а й усім «жидкомом» /еврейским  коммунистическим интернационалом/рос./. Під підтримкою мається на увазі не гасла і розмови на Майдані Незалежності, а в першу чергу  -  гроші /великі гроші/. Що являють з себе жиди /евреи/рос./ ми добре знаємо з історії України починаючи з 1917 року. Зрада і знищення першої Української Держави у 1918 році, масові вбивства української слов'янської інтелігенції, робітників, селян у  громадянську війну, Голодомор 1933 року, масові репресії 1937-1953 років і т.д. Одним словом  Геноцид Українського Народу  від рук «жидівського комінтерну» /еврейского коммунистического интернационала/рос./. А чим краще вірмени /армяне/рос./? Довічне історичне прагнення: «Армения от моря и до моря»/рос./. Різанина  у Нагорному Карабаху. Війна увесь час за територіальні володіння з усіма своїми сусідами по кордонах.

    Але ж є й ті жиди /евреи/рос./, яки прагнуть не до влади в Україні, а з усім народом тягнуть лямку жахливого життя, як і вірмени,  і татари, і інші громадяни незалежної неньки. Вони і складають той український комінтерн, який більш за сенсом  – ком_унальний -  з усіма негараздами нашого життя. Вони всі – мої друзі!

    У результаті приходу до Влади у особі Прем'єр Міністра України, що ми маємо, слов’яни українці, від Юлі Т./чи Г./? Обіцяна виплата чи погашення заборгованості по ощадним книжкам колишнього Сбербанка СРСР припинена з невідомих причин і, судячи по тому, що Юля вже нічого не обіцяє, то - назавжди. Газові питання, яким так багато уваги приділяють засоби масової інформації  -  є козирною картою Юлі Т. /чи Г./. Тільки у чому ж досягнення, чи точніше заслуга нинішнього Прем'єр Міністра, якщо розрахунки по паливу вийшли на світовий  рівень цін /її слова/, на відміну від попереднього керівництва країни, у якого вони були пільговими? Наступний крок – скасування депутатської юридичної недоторканності, так і залишилося передвиборним гаслом, а зараз, вважаю, для неї і зовсім не доречно.     І не останній, але головний штрих її політичної діяльності – Бюджет України на 2010 рік! Можна не акцентувати увагу на таємничості Бюджету, як Головного документа Держави; загалом формується він тільки дуже обмеженою кількістю людей фахівців своєї галузі: працівників Міністерств, відомств, Верховної Ради, Національного банку України і т.д. Можна припустити, що грошові надходження до Бюджету України зовсім не передбачувана річ та може тільки прогнозуватися! Але пропонувати усім Українцям з екрану телевізора самим укладати  Бюджет та надсилати Юлі Т./чиГ./ на розглядання – це вже знущання та презирство до усього Українського Народу!!!

    Що пропонує Українському Народу Юля Т. /чиГ./ окрім   любові  в "серці", "шлунку" та "органах нижче"?  На з'їзді присвяченому 10-й річниці партії «Батьківщина» її лідер Юля у своїй доповіді чітко і ясно пояснила свою подальшу політику у Державі. В першу чергу – це укріплення і підтримка Державних службовців усіма моральними і матеріальними заходами. По друге – припинення посилення боротьби з корупцією. По третє – Заміна Конституції України. Своїх спів партійців не одурюють, бо це не увесь Український Народ,  вони можуть і розбігтися по іншим партіям, тому приймемо її виступ за основу подальшої  її політичної діяльності. Що можна сказати з цих питань?  Давала  Юля Т. /чиГ./ хабарі Держслужбовцям  будучі комерційним директором Дніпропетровського центру «Термінал»  і  Ген.директором «Українського бензину», і  Президентом «Єдиних енергетичних систем України», тому добре розуміється  і як "риба у воді" обертається у всій цій ієрархічній структурі. А зараз, на посаді Голови Кабінету Міністрів вже їй «відраховують» /для  Державних високо посадовців це вже не хабар, а «відрахування»!/ я , рахую, за  УСЕ.

    А Президентська посада це не тільки Влада, а й великі гроші!! За кожен орден, Держслужбову посаду чи , просто, «адмінзахист» можна отримати великі «відрахування»!!! Тільки навіщо ж  нам, простим слов'янам українцям , витрачати наші заощадження на хабар, навіть для Юлі Т. /чи Г./, якщо це загрожує Добробуту наших дітей: їх здоров’ю, освіті, подальшому щасливому життю??? А може вона хоче скасувати у Кримінальному Кодексі статті про хабарництво?! Тоді навіщо ж увесь Кримінальний Кодекс? А може хоче юридично знищити незалежну Державу Україну, бо кожна країна тримається на своїй Законодавчій базі?!! Знову заколот і гасла «жидівського комінтерну»: "Кради, вбивай, ґвалтуй, хто сильніший!?".  Так це вже було в історії України і ми добре знаємо до чого привело...-  «усе  жидамі /евреям/рос./ і комуністам , а не Українському народу»!? Далі. Навіщо ж нам посилювати державний апарат, коли на сьогоднішній день, вважаю, він вимагає скорочення?  Так створене Головне Управліня Державної служби України  явно потребує скорочення штатів! Дніпропетровське  обласне управління Держслужби атестацій державних службовців  практично не проводить, спілкування на українській мові серед тих самих держслужбовців бойкотується, прийом спеціалістів на державну службу не Законодавче, а чисто  формальне і т.д. А молодих дівчаток та хлопчиків, які там в Управлінні працюють, мабуть, так і продовжують використовувати, як у часи Обкому КПРС, для "сексуальних утіх" високопосадовців, чи вони зовсім нічого не роблять!? Так навіщо ж вони там у такій кількості? У період такого безробіття, як зараз на Україні, на кожне вакантне робоче місце приходиться по "двоє" /чи більше/ працівників Служби зайнятості Міністерства праці та соціальної політики України. Так може є сенс скоротити чи перепрофілювати цих Держслужбовців, які окрім хаосу та паперової писанини, нічого корисного суспільству не приносять? Тільки  директор Державного центра зайнятості Галицький, вважаю,  на це не піде; чудово там влаштувався «жидком»! Уявляєте, які хабарі втратять жиди /евреи/рос./ столиці? І таке, рахую, становище серед усіх держслужбовців по усій Держслужбі України!  В мене складається враження, що цей «жидівський комінтерн» /еврейский коммунистический интернационал/рос./ навмисно посилює безробіття у нашій країні, щоб показати "безсилля" Національного руху Українського Народу!? Бо судячи з новин Інтернету, закордонної преси і т.д. у Європі  /у розвинених країнах/ становище громадян не таке вже і важке та економічна криза успішно долається. Що стосується зміни Конституції України, то не ясно, як це узгоджується з напрямком у бік американської правової системи, а тільки кожного року  "смикання" Основного Закону України – це  спроба  узурпації Влади та посилення диктатури чергового політичного лідера?!

    Хто ж друзі в Юлі Т. /чи Г./?  Наступні жиди /евреи/рос./: Червоненко колишній Харківській Держслужбовець, який крав, брав хабарі та знущався з Українського Народу. Неодноразово  притягувався  до кримінальної відповідальності, але великі гроші – "роблять практично усе". Чернівецький – цього київського мера добре знають усі.  Харківські Фельдман та Добкін ближче ніж рідні брати. Нещодавно у Харкові страйкували трамвайні та тролейбусні парки. Так  «хитро кручений» Добкін і тут звинуватив у цьому мерів м. Дніпропетровська і м. Львова /мабуть тому, що не жиди /евреи/рос./. Хоч відомо, що державні комунальні підприємства фінансуються з бюджету місцевого самоврядування м. Харкова. Думаю це був невдалий "наїзд"  на слов'ян українців на міжнаціональній основі!  Є ще «скоростиглий» жид /еврей/рос./ Яценюк. За гроші Сохнута та з підтримкою Синагоги встиг вже побувати Міністром, заступником губернатора, заст.секретаря Президента і , навіть, посидіти у "кріслі Царя" – Голови Верховної Ради України, а зараз балотується у Президенти України під гаслом:

    «Усе іноземцям,  та нічого Українському Народу!»  чи «Весь мир до основания мы разрушим...!»/рос./ А це коштує дуже багато грошей.  Очевидно Україна відіграє дуже важливу роль у світовій співдружності, якщо Ізраїль викладає стільки коштів, щоб просунути на посаду Президента України своїх людей?! А у м. Дніпропетровську на посаду мера претендує ще один "друг" - Ігор Циркін. Активно "допомагає" мешканцям міста з комунальними послугами. Ще нещодавно  у Дніпропетровській обладміністрації засідав жид /еврей/рос./ Турчин, який теж займався питання житлово-комунальної служби. Один "поганий жид" руйнував, а зараз "хороший жид" допомагає відбудовувати!? Як у кіно по міліцію: хороший мент та поганий мент. Тільки я особисто, вважаю, що хороших жидів /евреев/рос./ не буває.   Їх комуністичні гасла діють і зараз; вони  руйнують, а розбудовуємо ми –слов’яни українці, своїми силами і за свої кошти. Капіталістичний устрій, це коли одним усе, а іншим практично нічого. Так Українському Народу треба нарешті вирішити: чи нашим Слов'янським українським дітям Добробут на Україні, чи жидам /евреям/рос./ у Ізраїлі, вірменам /армянам/рос./ у Вірменії і т.д., наші Українські конвертовані гроші, відібрані в наших Українських дітей?!  Так що з Юлею. /чиГ./ усе ясно. Якщо стане вона Президентом України, то нема чого чекати хорошого Українському Народу окрім репресій, вбивств та пограбування!!! Гадаю не залишилося в неї  любові  до  Українського народу ні у "серці", ні у "шлунку", ні у інших "органах..". Це інтернаціональне, чи може вже і клімакторальне?!

    Є в нас на Україні ще один реальний претендент на посаду Президента Віктор Янукович. Після відбування покарання по декільком статтям Кримінального Кодексу колишнього СРСР вступив до лав КПРС та почав свою кар’єру політичного діяча з ідеями  Мозес Мордухай Леві /К.Маркса/. Ясно, що вступ до «жидівського комінтерну» відкрив йому шлях до посади Голови Донецької Облдержадміністрації. А от як бути з науковою кар'єрою? Захистити  кандидатську і, навіть, докторську дисертації у часи капіталізму не дуже складно, якщо великі гроші роблять майже усе! Тільки Професор – це посада. Не дарма ж В.Ющенко завжди з посмішкою  називає Януковича  "Професор". За освітою вони обидва економісти. Як відомо, щоб мати посаду професора треба мати учнів, друкувати наукові статті щорічно та займатися науковою діяльністю. Повинен зауважити, що у  "команді Януковича"  багато високоосвічених і розумних людей, так що з науковими статтями, мабуть, проблем немає. Що ж стосується викладання та виховання майбутніх науковців, то тут є питання. У якому вищому учбовому закладі м. Києва чи м. Донецька читає лекції студентам, аспірантам чи іншим Професор Янукович?!

    Та все одно МИ – Український Народ  оберемо Президента України, бо ДЕРЖАВА УКРАЇНА НАВІКИ! І наші гроші не "поїдуть" до жидів /евреев/рос./ в Ізраїль, ні у країни Закавказзя, ні до татар у Росію, бо гроші – це Добробут всіх, хто пишається званням – Громадянин України, відроджує ії Славу й Честь !  В тому числі й жидів, і вірмен, і татар…

    МИ ЖИВЕМО У ЦЕНТРАЛЬНІЙ ЄВРОПЕЙСЬКІЙ КРАЇНІ УКРАЇНІ І ДОБРОБУТ БУДУ НАШІМ   УКРАЇНСЬКИМ ДІТЯМ, КОРІННИМ МЕШКАНЦЯМ УКРАЇНИ – НАШОМУ МАЙБУТНЬОМУ!!!

    Просмотров: 619 | Добавил: zorizorg | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]